Begin van: Inhoud

Wat oud-deelnemers zeggen

Wat deelnemers van het vorige traineeship (editie 14) vertellen over hun ervaringen:


“Overtrof verwachtingen. Ik had vooral projectmanagement verwacht, maar ik heb nog heel veel meer geleerd over mezelf!”


“Ik ben heel erg gegroeid als mens, heb zoveel meer zelfvertrouwen gekregen, en heb ook zoveel bereikt bij bedrijven om hen bereid te vinden om ons gratis te helpen. Het heeft m'n verwachtingen overtroffen. Ik verwachtte dat ik heel erg zou groeien als mens en dat is ook echt gebeurd. En ik heb ook zo intens veel geleerd over mezelf, over groepsprocessen, over de samenleving, over mensen.”


“Ik vind het concept echt fantastisch. De wereld verbeteren. Met mensen samenwerken. En hier van heel dichtbij coaching. Dat is echt uniek.”


“Het traineeship vond ik professioneel in elkaar zitten, en ik vond het een mooie balans tussen de focus op de projectresultaten en persoonlijke ontwikkeling.”


“Ik heb zo ontzettend veel geleerd. Op persoonlijk vlak maar ook dingen die ik kan gebruiken in mijn werk (het opzetten van mijn eigen bedrijf). De ervaring om alles los te laten en gewoon in het onbekende te stappen met een groep mensen die ik helemaal niet ken was geweldig. Vertrouwen in de groep en de hulp van de coach(es) ben ik erg dankbaar voor. Jullie hebben een top programma opgezet.”


“Heel mooi, motiverend en verbindend programma. Heb op de weekenden nog nooit zoveel energie en focus ervaren.”


"Ik vond het een geweldig traineeship waarvan ik in het begin nooit kon verwachten welke lessen ik allemaal zou leren. Het mooiste eraan vind ik dat de coaches geloven in de beste versie van jezelf en je aanmoedigen om dat na te leven. En dat je het gevoel hebt dat er een vangnet is voor je."

Begin van: Verwante informatie